festival-folclor-mioveni.jpgCentrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni organizează cea de-a V-a ediție a Festivalului-Concurs Național de Folclor Mioveni în perioada 9 – 11 August 2024.

Festivalul are drept scop revitalizarea, conservarea și promovarea folclorului muzical, literar și coregrafic din diferite zone etnografice ale României.

Regulamentul Festivalului dar și Fișa de Înscriere le puteți accesa: https://centrulculturalmioveni.ro/index.php/stiri/2682-2024-06-07-15-36-33
Perioada de înscriere la Festival este 10 iunie - 07 iulie 2024.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.