costacheAurel Costache, candidatul PSD la Primăria Mioveni, a obținut o victorie zdrobitoare la alegerile locale din 9 iunie. După centralizarea a aproximativ 90% dintre voturi, Aurel Costache are 49%, urmat la mare distanță, cu 31%, de Alin Călinescu (PNL).

Victoria lui Aurel Costache este victoria unui om cu o vastă experiență administrativă, un om foarte echilibrat, un om care unește. Membru PSD din octombrie 1998, Aurel Costache a fost consilier local la Mioveni în perioada 2002-2006, după care a fost timp de nu mai puțin de 14 ani (2006-2020) viceprimar al orașului Mioveni, fiind foarte implicat și dedicat în proiectele de dezvoltare pentru comunitate.

Aurel Costache, primarul ales al orașului Mioveni, a împărtășit pentru FinanciarPress.ro gândurile sale după câștigarea alegerilor, precum și o parte dintre numeroasele proiecte viabile și fezabile pe care le are pentru oraș și pentru comunitate.

”Voi face echipă cu toți oamenii din Mioveni, nevoile dânșilor sunt prioritățile mele. Programele și proiectele mele au fost construite în funcție de necesitățile locuitorilor, cu care am un dialog permanent. Îmi doresc să creștem rapid locurile în creșele din Mioveni, pentru că sunt foarte puține locuri. Un alt proiect constă în modernizarea locurilor de joacă și creșterea numărului de locuri de joacă, locuitorii din Mioveni au cerut acest lucru în întâlnirile pe care le-am avut în cartiere. Pentru reducerea costurilor cu energia electrică, dorim instalarea de panouri fotovoltaice în zona Stației de epurare, la bazinul de înot, la spitalul din Mioveni. Dorim și să susținem asociațiile de proprietari în ceea ce privește proiectele privind anveloparea termică a blocurilor. Un alt proiect la care țin este cel ce vizează realizarea unui parc mare pentru Mioveni, aproape de ICN, unde am identificat deja o suprafață de 10-15 hectare. Iar Mioveniul merită să aibă un asemenea parc, așa cum Piteștiul are Lunca Argeșului sau orașul Craiova Parcul Romanescu”, a declarat Aurel Costache, primarul orașului Mioveni, pentru FinanciarPress.ro.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.