Anunt-Mediu.jpg

               Comuna CORBI anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Înființare capacități de producere energie din surse regenerabile de energie, pentru consum propriu în comuna Corbi, județul Argeș”, propus a fi amplasat în comuna Corbi, satul Poduri, pct. „Zăvoi sat Poduri la Anica”, nr.  cadastral 83226, jud. Argeș – titular: Comuna CORBI.

                Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Argeș, municipiul Pitești, str. Egalității, nr. 50A, jud. Argeș, în zilele de luni – vineri, orele 8 – 13 și la sediul comunei CORBI, în comuna Corbi, sat Corbi, str. Voicu Corvin, nr. 235, jud. Argeș, în zilele de luni – vineri, între orele 8 – 13.

               Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Argeș, municipiul Pitești, str. Egalității, nr. 50A, jud. Argeș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.