catedrala_mioveni.jpgMiercuri, 22 Noiembrie, la sediul Protoeriei Mioveni (lângă Spitalul Mioveni) se va organiza o campanie de donare de sânge, începând cu ora 09.00. 

Programările se fac la telefon 0742049518 / 0722239792 .

Campania umanitară a Patriarhiei Române "Donează sânge, salvează o viață!" este organizată la nivel județean de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.