somaj.jpgLa sfârșitul lunii octombrie, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș erau înregistrați 8.283 șomeri (din care 4.061 femei), rata șomajului fiind de 3,65%.

Comparativ cu luna precedentă, când rata șomajului a fost de 3,56%, în această lună acest indicator a înregistrat o ușoară creștere cu 0,09 p.p..

Din totalul de 8.283 persoane înregistrate în evidențele AJOFM Argeș, 1.723 erau beneficiari de indemnizţie de şomaj, iar 6.560 erau șomeri neindemnizați. În ceea ce privește mediul de rezidență, 7.057 șomeri provin din mediul rural și 1.226 sunt din mediul urban.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.