sterilizarile-mioveni.jpgJoi, 13 iunie, societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, cu sprijinul Asociației Tierhilfe Hoffnung, organizează încă o campanie de sterilizări gratuite pentru proprietarii de câini și pisici din oraș, în aceeași locație: zona de picnic Făgetu – pe DJ 741, Mioveni – Ștefănești.

Programarea se va face la numărul de telefon 0733438006.

Condiții de participare: animalele să nu fie hrănite în ziua sterilizării, vârsta minimă 7 luni, să nu aibă lactație (pui mai mici de 2 luni), proprietarul să aibă cartea de identitate pentru declarația de anestezie.

Echipa medicală își rezervă dreptul de a refuza animale ale căror aparținători nu respectă regulile impuse pentru sterilizare sau animale care prezintă suspiciuni de boală.

Atenţie!!! Conform legii, este #OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân, iar nerespectarea se sancţionează cu amendă între 5.000 și 10.000 lei!

„Mulțumim tuturor celor care au aleg să se implice și care înțeleg că sterilizarea este un act de umanitate și responsabilitate, singura soluție pentru bunăstarea animalelor și implicit a noastră. Numai astfel putem să contribuim activ la reducerea numărului de animale abandonate!” transmit reprezentanții  SEdC Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.