fiba-mioveni.jpgÎncepând de vineri, 12 Iulie, Sala Sporturilor Mioveni va găzdui o serie dintre meciurile organizate în cadrul FIBA U20 EuroBasket Division B 2024, la care vor participa 21 de echipe naționale.

Fanii acestui sport sunt așteptați în perioada 12 - 21 Iulie, în tribunele arenei sportive din Mioveni, la cele trei partide zilnice care vor fi programate, în prima fază a competiției, cu începere de la orele 15.30, 18.00 si 20.30. Accesul la meciuri este liber.

Competiția se va desfășura în paralel în trei locații din Pitești și Mioveni, respectiv Pitești Arena, Sala Sporturilor Trivale și Sala Sporturilor Mioveni.

Programul meciurilor și informații despre competiție găsiți pe site-ul oficial https://www.fiba.basketball/.../fiba-u20-eurobasket-2024...

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.