mera 01

Oamenii de afaceri Nicolae şi Mariana Movileanu din Mioveni sunt de ani buni doi dintre cei mai apreciaţi și discreți investitori din turismul românesc. Iar profesionalismul și seriozitatea celor doi oameni de afaceri sunt dovedite de faptul că unitățile de cazare pe care le dețin pe litoral atrag anual foarte mulți turiști prin calitatea excelentă a serviciilor.

Familia Movileanu continuă să investească constant pentru ca resorturile deținute să fie unele la standarde înalte privind dotările și calitatea serviciilor. Iar cel mai recent exemplu este Mera Holiday Resort. Situat în stațiunea Venus, aproape de mare, dar la aproximativ 800 de metri față de plaja privată cu beach bar all-inclusive, șezlonguri și umbrele gratuite, Mera Holiday Resort este alcătuit din 2 corpuri de hotel - Anca și Irina.

Resortul modernizat prima oară în 2019 dispune de 262 spații de cazare (126 de camere duble, 130 de camere triple si 6 apartamente) și oferă servicii de cazare doar în regim all-inclusive.

Și, după cum a confirmat omul de afaceri Nicolae Movileanu, în aceste an vor fi realizate ample lucrări de modernizare la Mera Holiday Resort.

”Lucrările de modernizare vor continua la Mera Holiday Resort și anul acesta. Este vorba de piscine, aqua parc, terase, parcări și restaurant. Iar complexul va fi de patru stele”, a declarat omul de afaceri Nicolae Movileanu pentru FinanciarPress.ro.

Tot în Venus, familia Movileanu deține și Mera Resort, cel mai mare resort all inclusive din sudul litoralului, cu cazare de 4* în hoteluri și vile, spa, cea mai mare piscină și zeci de atracții în fiecare seară. Mera Resort are 1.000 de locuri de cazare și 500 de locuri de parcare.

Cea mai mare afacere a familiei Movileanu este compania Delta Invest din Mioveni, un important furnizor al Dacia. Înființată în 1994, Delta Invest este la ora actuală unul dintre liderii locali în cercetarea- dezvoltarea de produse injectate din mase plastice, proiectarea și fabricarea de matrițe, și fabricarea de produse și componente injectate din mase plastice.

 

mera 02

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.