dacia-spring.jpgMihai Bordeanu, Managing Director Dacia Brand South Eastern Europe și Country Head Romania, este „foarte optimist” în privința vânzărilor noii versiuni Dacia Spring. Este așteptată o creștere majoră a comenzilor după sosirea mașinii în showroom-uri.

Dacia Spring, model prezentat în luna februarie a acestui an într-o nouă versiune, nu a ajuns încă în showroom-uri, însă 300 de români au comandat deja câte un model începând cu luna aprilie. Cu un preț de bază de 16.900 de euro, mașina va ajunge la dealeri în septembrie.

Asamblat în China, modelul poate fi însă afectat de noile taxe vamale pe care Uniunea Europeană le impune mașinilor electrice din această țară. În acest context, într-o discuție cu un grup restrâns de jurnaliști, Mihai Bordeanu, șeful mărcii Dacia în România a explicat că, decizia impunerii de taxe suplimentare fiind deja luată, „nu putem decât să ne adaptăm”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.