Busiu.JPGChiar acum candidatul PNL pentru funcția de președinte a partidului la nivel național se alfă la Pitești pentru a își prezenta moțiunea. De fapt, Cristian Bușoi, ca orice liberal respectabil este la Pitești pentru a cere votul celor din PNL Argeș, asta după ce s-a dat deja publicității că Ludociv Orban are parte de o susținere covărșitoare.

La Muzeul Județean abia dacă s-au strâns patruzeci de liberali pentru a îl asculta pe Bușoi. Doar Dănuț Bica, ce alerga, grăbit, venind direct de la Parlament să asculte moțiunea lui Cristian Bușoi. În rest, noroc că oamenii importanți și i-a adus cu el, vorbind aici despre Lidia Constantinescu și Ioan Sârbu.

Demn de menționat este și faptul că deși aceștia au chemat presa la marea întâlnire, ulterior, probabil răzgândindu-se, reprezentanții mass-media au fost rugați să părăsească sala.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.