Mioveni.jpgDespre dezvoltarea fulminantă a orașului Mioveni toți argeșenii au auzit. Ba mai mult, despre fenomenul Mioveni se pare că s-a dus buhul și la nivel național, dovadă fiind și vizita de mâine a premierului Sorin Grindeanu, care vine la Mioveni, ocolind Piteștiul, conform agendei sale.  

Sigur, se poate spune că în Mioveni sunt două mari platforme industriale pe care le va vizita, însă  premierul Grindeanu a ales să-și prezinte programul de guvernare tot la Mioveni. Dar, la fel de bine putem să ne întrebăm de ce Piteștiul nu mai are nicio platformă industrială de o asemenea anvergură, asta deși în campania electorală ni se promitea cel mai mare Parc Industrial din țară. 

Gurile rele deja au început să lanseze diverse zvonuri despre ocolirea Piteștiului de către premierul Sorin Grindeanu. Mulți spun că premierul și-ar fi ales Mioveniul ca punct de vizită având în vedere că în Pitești oricum nu are ce vizita, în afară de fântâna cântătoare din centrul orașului, care a golit bugetul Piteștiului de o sumă considerabilă de bani. Alții spun că SPP-iști l-ar fi sfătuit pe Grindeanu să ocolească Piteștiul pentru a nu-și rupe mașina în gropile de pe străzile orașului sau în gurile de canal, care de multe ori sunt mai periculoase ca obișnuitele gropi. 

Tot în spirit de glumă, mulți mai spun că este posibil ca proiectul pentru Autostrada Pitești - Sibiu să se modifice și să se numească Mioveni – Sibiu, având în vedere importanța economică a Mioveniului, față de Pitești. 

Dar mai în glumă, mai în serios, nu putem să nu remarcăm sârguința primarului Ion Georgescu, care iată că ne dovedește încă o dată că Mioveniul este un oraș viu. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.