divert_land.jpgUnul dintre cele mai moderne centre de agrement din județ se află în comuna Corbi. MB DIVERT LAND dă sâmbătă, 15 iunie, startul unui nou sezon de vară și te așteaptă la plajă și la distracție! DJ Adriano va întreține atmosfera, deschiderea noului sezon fiind marcată de un concert live susținut de Daniel Ignat și de un invitat special.

Baza de agrement DIVERT LAND, unică în nordul județului, se întinde pe 5.000 de metri pătrați și cuprinde două piscine, un teren de sport multifuncțional și o sală pentru sporturi de interior. Clienții centrului se pot relaxa în piscină, sau pe șezlonguri și au la dispoziție o terasă, unde pot servi o băutură rece. Complexul este doat cu o sală de fitness, care cu siguranță îi va atrage pe cei care doresc să fie mereu în formă. La DIVERT LAND, amatorii de jocuri nu se vor plictisi niciodată, aceștia putând încerca mesele de biliard și tenis de masă sau pot juca bowling și darts.

Programul și tarifele practicate sunt următoarele:

 

Program piscină:

 

15.06.2019 - 15.09.2019

10:00 - 20:00

Tarife:

MARTI - VINERI

-15 lei/ copil pana in 14 ani

-20 lei/ adult

 

SAMBATA - DUMINICA

-20 lei/ copil pana in 14 ani

-30 lei/ adult

 

În zilele în care sunt sărbători legale se vor aplica tarifele de weekend!

Șezlongurile sunt incluse în prețul intrării în limita disponibilității acestora!

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.