afis_8_iunie.jpgSâmbătă, 8 iunie 2019, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă  „București” va fi proiectat filmul „Overlord”. Regia îi aparține lui Julius Avery, în rolurile principale fiind Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Pilou Asbæk, Iain De Caestecker și Jacob Anderson.

            Cu numai câteva ore înainte de Marea Debarcare din Normandia, la 6 iunie 1944, o trupă de parașutiști americani aterizează în Franța ocupată de naziști cu o misiune crucială pentru succesul invaziei. Însărcinați cu distrugerea unui emițător radio aflat pe o biserică fortificată, soldații își unesc forțele cu o tânără localnică pentru a distruge turnul bisericii. Dar biserica ascunde ceva terifiant în catacombe – un laborator secret nazist, unde soldații americani vor avea de înfruntat inamici cum nimeni nu a văzut vreodată.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

            Duminică, 9 iunie 2019, de la ora 18.00, la Cinematograful „București” va fi proiectat filmul „Povestea iubirii”, o coproducție Franța, Canada, România și  SUA. Regia îi aparține lui Radu Mihăileanu, în rolurile prinicipale fiind Gemma Arterton, Derek Jacobi, Sophie Nélisse și  Elliott Gould.

            Bazat pe bestsellerul cu același nume scris de Nicole Krauss, filmul urmărește povestea de dragoste dintre Leo și Alma, doi tineri evrei din Polonia pe care ororile celui de-al  doilea război mondial par să-i despartă pentru totdeauna. „The History of Love” este titlul cărții pe care Léo Gursky (Derek Jacobi) o scrie pentru Alma Mereminski (Gemma Arterton). După mulți ani, apariția ei misterioasă ajunge să conecteze oameni din întreaga lume.

            Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.