glintaDominic Marcu, pilotul care de două sezoane concurează în premieră în Europa cu o bijuterie electrică în Campionatul de Viteză în Coastă, l-a făcut pe piteșteanul Robert Glință, multiplu medaliat european și mondial, să trăiască senzații tari.

Dominic Marcu este pilotul care revoluționează motorsportul din România. De două sezoane el face spectacol în Campionatul de Viteză în Coastă cu o Tesla Model 3 Performance, realizată după un proiect gândit de el 100%.

Pasionat de mașini, Robert Glință a dat curs invitației lui Dominic și s-a dat cu bolidul de peste 60.000 de euro pe Circuitul de la Adâncata

“A fost o experiență cu totul deosebită, sincer e foarte greu să descrii astfel de senzații până nu le trăiești pe pielea ta. M-au fulgerat așa niște amintiri din competițiile mele de natație, când totul este la capacitate maximă, frână, accelărație, totul trebuie să fie perfect” - Robert Glință, campion european și mondial la natație. Cred că asta a fost și senzația cea mai puternică pe care am avut-o, de-a lungul primei linii de viteză m-am uitat în bord și am văzut că avem 200 la oră. Mă așteptam, ok vine curba trebuie să frâneze, venea curba și nu mai frâna, decît în ultimul moment, a fost o senzație incredibilă”, spune Robert Glință.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.