public baschetPiteștiul are echipă. Și nu mă refer aici la fotbal, unde rezultatele sunt dezastruoase, ci la baschet, unde FC Argeș are un început de sezon foarte bun. Chiar dacă aseară a pierdut (79-95) cu Oradea. La Pitești se construiește o echipă redutabilă de baschet, o echipă aflată pe locul doi în grupa B și cu șanse importante ca la final de campionat să fie între cele mai bune patru echipe din țară.

Da, veți spune că înfrângerea cu orădenii la diferență de 16 puncte nu e una digerabilă. De acord. Dar viața nu înseamnă numai victorii. Și inclusiv din înfrângeri poți învăța cum să fii și mai bun, cum să te ridici, să continui, să nu renunți. Și asta fac baschetbaliștii de la FC Argeș.

Da, baschetbaliștii de la FC Argeș au pierdut un meci, dar au câștigat un public minunat. Luni seara au fost 3.000 de oameni la Pitești Arena și în procent mare tineri și copii. Iar asta spune multe. La Pitești s-a creat un public pentru baschet. Un public fidel, care e alături de echipă și la bine și la greu. Pentru că a îți susține echipa înseamnă să fii alături de ea la meci la propriu, nu să începi să postezi comentarii online cum e un meci mai puțin reușit.

La Pitești este o comunitate din ce în ce mai mare atașată de baschet. Iar baschetbaliștii de la FC Argeș sunt la rândul lor foarte atașați de comunitate, se întâlnesc frecvent cu fanii, vorbesc cu ei, se fotografiază, dau autografe. Și totul cu zâmbetul pe buze, cu pasiune. Ceea ce e cel mai important.

Și, mai mult ca sigur, în anii următori FC Argeș va câștiga și trofee la baschet. Iar după generația lui Scobai, Zindovic și Tomic din 2000 se va vorbi cu siguranță pentru mulți ani și de generația lui Corey Allen, Jevtovic, Kelly, Smith, Andrieș, Voinescu, Douvier, Chițu și Fometescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.