baschetEchipa de baschet FC Argeș are un sezon excelent, fiind pe locul 2 în grupa B și calificată deja pentru meciurile din etapa următoare, din Top 10. În ultimul meci din sezonul regulat, piteștenii vor juca acasă vineri 19 ianuarie de la ora 18:15 împotriva echipei din Târgu Mureș. Iar interesul pentru meci este unul foarte mare: peste 500 de bilete pentru partida de la Pitești Arena au fost vândute în mai puțin de 24 de ore pe site-ul biletesmart.ro.

Baschetbaliștii de la FC Argeș și sunt considerați în acest sezon favoriți pentru a se clasa pe podiumul campionatului național. În 2021, FC Argeș a terminat pe locul 3, în 2007 a ieșit vicecampioană, în timp ce în 2000 a obținut titlul de campioană națională.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.