chirita

În această lună, la Drobeta-Turnu Severin s-a desfășurat Cupa României la box. Iar pugiliștii de la CSM Pitești au obținut rezultate foarte bune.

În cadrul categoriei 57 kilograme, Chiriță Marian Adrian a obținut locul l în urma victoriei din gala finală in unanimitate 5-0 împotriva boxerului Udroiu Iulian Dinamo București. În cadrul categoriei 70 kg ,Simionescu Denis Alexandru a fost învins în semifinalele competiție cu decizie la puncte 4-1 de câștigătorul cupei la această categorie de greutate Otvos Elisei de la echipa Rai Cluj.

Ca urmare a victoriei din Cupa României, Adrian Chiriță, antrenat de maestrul Ioniță Mărășescu, a fost selectat în lotul național ce va participa la Campionatele Europene de Juniori ce se vor desfășura în luna iunie la Sarajevo, în Bosnia Herțegovina.

Adrian Chiriță are deja un palmares excelent. În 2023, el a ieșit campion național, câștigător al Cupei României și vicecampion european la cadeți.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.