baschet

După două victorii spectaculoase în deplasare cu Rapid, baschetbaliștii de la FC Argeș au reușit marți seara o calificare superbă în semifinalele campionatului, învingând și acasă Rapidul, la Sala Sporturilor, în fața a peste 3.000 de fani foarte entuziaști, cu un scor categoric: 81-63. Americanul Corey Williams a fost din nou cel mai bun marcator al echipei, cu 16 puncte, urmat de Jevtovic (14) și Curry (12). În semifinale, piteștenii se vor înfrunta cu U-BT Cluj-Napoca, cea mai bună echipă din campionat și campioana en-titre. Deși calificarea în finală pare la prima vedere o misiune imposibilă, baschetbaliștii piteșteni vor lupta din nou până în ultima secundă, crezând în șansa lor.

Semifinalele se vor juca după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", pe 25.04, 27.04, 1.05, 3.05 (dacă e necesar) și 7.05 (dacă e necesar).

Baschetbaliștii de la FC Argeș, cu un lot excelent și bine sudat în acest sezon, pot egala cea mai bună performanță înregistrată în ultimii 17 ani, mai precis în sezonul 2020-2021, când au terminat pe locul trei.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.